2012-09-04 08:56:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - a mai nap alkalmas az utazásra

Napi horoszkóp szeptember 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy kisebb egészségügyi beavatkozáson lehetett túl az elmúlt időben. A fogai állapota azonban még mindig nem kielégítő. Ha teheti, iktasson be mára egy fogorvosi látogatást! Ne hagyja tovább terjedni a romlást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Váratlan feladattal állhat elő a főnöke. Ha nincs igazán ínyére a dolog, ne mondjon mindjárt nemet, ez önnek amúgy sem szokása. Gondolja végig a dolgot, és próbálkozzon a kompromisszumokkal. Új területeken is kipróbálhatja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A nyári lazább időszak után úgy zuhan önre a sok munka, mintha dézsából öntenék. Esélye sincs elszaladni. Szerencsére eléggé jó fizikai állapotban van, bírja az iramot. Azért segítséget mindig van kitől kérni, éljen vele!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A régi, bevált módszerek most csődöt mondhatnak: nem sikerül a gondjait a szokott módon megoldania. Azért ne essen kétségbe, a válság a változást is jelenti szelídebb szóhasználatban. Most ezt akarja kicsikarni önből a sorsa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valakiben, akiről pedig azt hitte, hogy mindenben támogatója, csalódnia kellhet a mai napon. Az oktalan harag helyett próbálja meg inkább átlátni, és megérteni az illető helyzetét. Talán változott az ő helyzete is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Azt érezheti, hogy minden összekuszálódott az életében. Kapkodás helyett próbálja meg türelmesen kibogozni a szálakat. Az ideges ugrálással, gyors reakciókkal csak növeli a bajt, fokozza a gubancot. Hacsak nem Nagy Sándor ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap alkalmas az utazásra, tárgyalásra, jövő- és kapcsolatépítésre. Váratlanul akár egy hosszabb útra is vállalkozhat, de lehet, hogy ez a mai napon még csupán tervként merül fel önben. A szerencse kíséri, fogja meg a lábát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön sosem engedte, hogy mások döntsenek ön helyett, és ez bizony a mai napon is így lesz. Már megint kemény ellenfélnek bizonyul. A nagy erőlködésben azonban vegye azt is észre, ha valaki inkább barát, mint ellenfél. Tanuljon tőle!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerencsés fordulatra készülhetnek a Nyilas jegyűek az anyagiakat illetően. Nem biztos, hogy ez személyes kasszájukat érintő fordulat, de valaki olyant ér szerencse, akinek a hasznából aztán ők is részesülhetnek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mintha még mindenki nyaralna az országban: a mai napon senkit sem talál a helyén. Ha kapcsolatot keres, légüres terekbe markol a keze. Csak egy valakiben lehet biztos. Eddig ódzkodott tőle. Most mégis rá kell fanyalodnia?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bármibe kezd is, ma biztos lehet a sikerben. Régen volt már ennyire biztos a dolgában. Az utóbbi időben minden kezdeményezése rövid életű volt, vagy eleve hamvába holt. Most azonban valami tartósra és igazra készülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Párkapcsolatában kellemes időszakot remélhet. Eddig talán idegesítette valami, ami most már az ön számára is lelkesítőnek tűnhet. Végül is rá kell ébrednie, hogy az alkalmazkodásban is lehet örömét lelnie. Ezt meg kellett tanulnia.k!

Napi horoszkóp
(noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: